Eğitim

30 Bin Öğrenciye 3 Bin 200 TL Burs Verilecek ! Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamalarında 30 bin öğrenciye müjde verdi. İmamoğlu açıklamalarında bu öğrencilere 3 bin 200 TL burs verileceğini ifade etmişti.

30 BİN ÖĞRENCİYE 3 BİN 200 TL BURS

İBB başkanı Ekrem İmamoğlu 3200 TL burs müjdesi geldi. İstanbul’da Üniversite okuyan toplam 30 bin öğrenciye 3200 TL burs verilecek. İmamoğlu açıklamalarında üniversite öğrencilerine söz verdi ve hem maddi ve manevi her alanda yardım etmek için kolları sıvadı.

30 bin İstanbullu Üniversiteli gençlere eğitim yardımı başlıyor. Türkiye’nin en ucuz ulaşım kartına sahip İstanbullular çok sayıda indirimden yararlanıyor. İstanbulu daha yaşanır kent yapmak için uğraştıklarını dile getiren İmamoğlu müjdeyi verdi.

Ayrıca Ekrem İmamoğlu açıklamalarında 3200 TL Burs başvuruları için https://gencuniversiteli.ibb.istanbul  adresine kayıt yaptırılabileceğini ifade etmişti. 

ANLIK OLARAK HABERDAR EDECEĞİZ

Söz konusu burs başvuruları 24 Kasım’da sona ermişti. Adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. Henüz sonuçların ne zaman açıklanacağı belli değil. Ancak bir haber olduğunda veya sonuçlar açıklandığında adayları sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz:.