Eğitim

Abdülkadir Selvi duyurdu: Okulların kapalı kalma süresi kesin olarak uzuyor 

Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi’nin köşesinde kaleme aldığı yazıda okulların tatil durumuna değindi. Abdülkadir Selvi, Bilim Kurulu yetkililerinden aldığı bilgileri “kesin bilgi” olarak paylaştı ve okulların tatil olma süresinin kesinlikle uzatılacağını söyledi. 

BİLİM KURULUNUN VERDİĞİ TAVSİYEYE GÖRE KARAR VERELİM

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile dün katıldığı görüntülü toplantıda “Eğer siz de müsaade ederseniz, okulların kapalı kalma süresinin uzatılması için Bilim Kurulundan tavsiye isteyelim” demiş ve Erdoğan da “Bilim Kurulunun verdiği tavsiyeye göre karar verelim” diye cevap vermişti. 

Abdülkadir Selvi duyurdu: Okulların kapalı kalma süresi kesin olarak uzuyor 

OKULLARIN KAPALI KALMA SÜRESİ KESİN OLARAK UZUYOR 

Abdülkadir Selvi, Hürriyet gazetesinde bugün yayımlanan köşe yazısında Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve Koronavirüs Bilim Kurulu yetkilileriyle iletişim kurduğunu açıkladı. Selvi konu hakkında “ Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Koronavirüs Bilim Kurulu bugün bir araya gelecek. Asıl gündem okulların kapalı kalma süresi. Hem Milli Eğitim Bakanlığı hem de Bilim Kurulu yetkilileriyle görüştüm. Okulların kapalı kalma süresi kesin olarak uzuyor. Belli olmayan tek şey ise ikinci bir emre kadar mı uzayacak, yoksa sadece bir hafta süreyle mi uzatılacak? Bu da Koronavirüs Bilim Kurulu ile yapılacak toplantıdan sonra netleşecek.”