Eğitim

Açıklama geldi! 30 bin öğrenciye tablet desteği!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden öğrencilere tablet desteği geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, yaptığı açıklamasında 30 bin öğrenci için klavyeli tablet temin ettiklerin duyurdu. Detaylar haberimizde

616x321-milli-egitim-bakanligi-bedava-tablet-dagitimi-son-dakika-basladi-mi-meb-ucretsiz-tablet-basvuru-linki-1605881993662.jpg

YAZILI AÇIKLAMA YAPILDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu yazılı bir açıklama yaptı. Yapılan yazılı açıklamada, belirtilen 30 bin tabletin öğrencilere ulaştırılmak için il milli eğitim müdürlüklerine teslim edileceğini duyurdu.

meb-tablet-840x400.jpg

“30 BİN KLAVYELİ TABLET”

Hisarcıklıoğlu, yaptığı açıklamasında şu açıklamayı kaydetti:

“Bir taraftan ülkemizin ekonomisini büyütmeye çalışırken, bütün  çocuklarımızın eğitim ve öğretim programlarına erişebilmeleri için eğitime  yatırım yapmayı da ihmal etmedik. TOBB camiası olarak ihtiyaç sahibi  öğrencilerimize 30 bin klavyeli tablet temin ettik. 81 ilde 365 oda ve borsamız,  öğrencilerimize dağıtılmak üzere tabletleri il/ilçe milli eğitim müdürlüklerine  teslim ediyor”

Hisarcıklıoğlu, yaptığı açıklamasının devamında “Bu sene salgın sonrası farklı bir adım atmak istedik. Maddi imkanı bulunmayan öğrencilerimize, klavyeli tablet hediye etmeye karar verdik. Biliyoruz  ki biz hep birlikte Türkiye’yiz” diyerek, 81 ildeki ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim desteği verdiklerinin de altını çizdi.

Bir Yorum