Eğitim

AÖF Kayıt Yenileme İşlemleri Başladı! Nasıl Yapılır?

Kamupersoneli.net olarak AÖF kayıt yenileme işlemleriyle alakalı olarak detayları paylaşıyoruz.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme işlemi yapacak öğrencilerin kayıt işlemlerini 25 Eylül 2018 tarihinde başlayarak ve 5 Ekim 2018 tarihinde Cuma günü ermek suretiyle gerçekleştirebilecekleri duyuruldu.

İşlemlerin doğru olarak tamamlanması kapsamında detayları sizlerle paylaşıyoruz.

AÖF DUYURUSU

Bilindiği gibi dün öğle saatlerinde AÖF tarafından bir duyuru yayımlanmış ve bu ifadelere verilerek kayıtların 25 Eylül 2018 tarihinde başlayacağı belirtilmişti.

AÖF Kayıt Yenileme İşlemleri Başladı! Nasıl Yapılır?

KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ NASIL YAPILACAK?

Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan açıklama kapsamında 17 lisans ile 12 önlisans programlarında toplam 253 dersin intibakının yapıldığı belirtilmişti.

Program bazında yapılan güncellemelerle beraber bazı derslere yönelik olarak dönemler değişmişti ve kaldırılması ile ders eklemeleri yapıldığına yer verilmişti.

AÖF Kayıt Yenileme İşlemleri Başladı! Nasıl Yapılır?

Söz konusu AÖF tarafından yapılan düzenlemelere ek olarak Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Güz Dönemi Kayıt Yenileme işlemlerinin kurumsal; “https://aof.anadolu.edu.tr” adresinin Kayıt Otomasyonu bağlantısı Kayıt Yenileme bölümünden yapılabileceği ifade edildi.

ÖDEMELER NEREDEN YAPILACAK?

Ödeme bilgileri öğrencilerin ders seçtikleri sayfada veya işlemlerin sonuncu dökümünün alınmış olduğu “Kayıt yenileme bilgi dökümü sayfası” üzerinde yer alabilecektir.

Ders seçimini tamamlayan öğrenciler ödemelerini ise şu şekilde yapacaklar;

Ziraat Bankası;

Ziraat bankasından kredi kartı/banka kartı ile ATM’ler üzerinden (kartlı veya kartsız) olarak yapılabilecek. Ayrıca mobil bankacılık veya internet bankacılığı kullanılarak yapılabilecek ödemeler 5 Ekim 2018 tarihinde saat 23:30’a kadar ödenebilecek.

Diğer yandan kayıt yenileme tarihinin son tarihi olan gün içerisinde kredi kartlarıyla ödemeler yapılamayacak.