Eğitim

AÖL sınav tarihleri ne zaman? MEB AÖL sınav tarihleri açıkladı mı?

Açık Öğretim Lisesi ve Açık Öğretim Ortaokulu sınavları yapılmasını bekleyenler son günlerde alınan kararlar sonrasında AÖL sınavları ertelendi mi? AÖL sınav tarihleri ne zaman? MEB AÖL sınav tarihleri açıkladı mı? sorularının cevaplarını araştırmaya başladı.

AÖL SINAVLARI ERTELENDİ Mİ?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından daha önce 5 Aralık 2020 Cumartesi ve 6 Aralık 2020 Pazar günü yapılacak sınavlarla ilgili açıklama yapıldı. MEB tarafından yapılan açıklamada Kovid-19 tedbirleri kapsamında sınavların ertelendiği duyuruldu.

AÖL sınav tarihleri ne zaman? MEB AÖL sınav tarihleri açıkladı mı?

MEB’DEN AÖL SINAVLARI HAKKINDA AÇIKLAMA

MEB tarafından yapılan açıklamada, ‘5 Aralık 2020 Cumartesi ve 6 Aralık 2020 Pazar günü yapılacak olan açık öğretim ortaokulu ve açık öğretim liseleri sınavları ile MEB merkez ve taşra teşkilatı unvan değişikliği sınavı, Kovid-19 tedbirleri kapsamında ileri bir tarihe ertelenmiştir.’ denildi.

AÖL SINAVLARI NE ZAMAN YAPILACAK? AÖL SINAV TARİHLERİ AÇIKLANDI MI?

5 Aralık 2020 Cumartesi ve 6 Aralık 2020 Pazar günü yapılması beklenen sınavların ertelenmesi sonrasında AÖL sınav tarihleri hakkında yeni bir açıklama gelmedi. MEB tarafından yapılan açıklamada, ilgili sınavların takviminde yapılacak düzenlemelerin ayrıca duyurulacağı açıklandı.

SON DAKİKA HABERLERE ANINDA ULAŞMAK İÇİN KAMUPERSONELİ TWİTTER HESABINI TAKİP EDİN!