Eğitim

Atatürk Üniversitesi Yatay Geçiş Başvurularına İlişkin Duyuru Yayımladı!

Atatürk Üniversitesi, resmi internet sayfasında yayımladığı bir duyuru ile 2017-2018 Öğretim Yılı Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine yatay geçiş başvurularına başvuracak adaylara ilişkin açıklama yayımladı. 

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ DUYURUSU YAYIMLADI

Atatürk Üniversitesi’nden yatay geçiş işlemlerine ilişkin yayımlanan duyuruda, adayların başvurularını 15 Ağustos tarihine kadar yapabilecekleri belirtildi. Yayımlanan duyuruda ayrıca adayların başvurularını istenilen belgeleri 25 Ağustos tarihine kadaar ulaştırmaları gerektiği aktarıldı. Atatürk Üniversitesi’nden konuya dair yayımlanan açıklama detayları şu şekilde, ”Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş Başvurularını 01 Ağustos – 15 Ağustos 2017,Kurumlararası Yatay Geçiş Başvurularını ise 01 Ağustos – 25 Ağustos 2017 tarihleri arasında aşağıda belirtilen belgeleri, ilgili Fakülteye posta, kargo vb. ile göndermeleri gerekmektedir. Yukarıda belirtilen tarihler arasında belgelerin Fakültemize ulaşmaması halinde, yatay geçiş başvuruları kabul edilmeyecektir. Yatay Geçiş Başvurusu kabul edilen adayların listesi 11 Eylül 2017 tarihinde www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinde duyurulacaktır. Yatay Geçiş Başvurusu Kabul Edilen Adayların Kayıtları 12-15 Eylül 2017 tarihleri arasında AÖF Bürolarından yapılacaktır.”

YATAY GEÇİŞ İÇİN İSTENİLEN BELGELER

”Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş Başvuru Formu, Kurumlararası Yatay Geçiş Başvuru Formu Öğrencinin Yerleştiği Yıldaki LYS/YGS ve ÖSYS Sonuç Belgesi Kayıtlı Olduğu Üniversiteye Ait Yeni Tarihli Öğrenci Belgesi (son bir ay içerisinde alınmış), Kayıtlı Olduğu Üniversitenin Öğrenci İşlerinden Onaylı Ders İçerikleri Not Durum Belgesi (Transkript), Disiplin Cezası Almadığına Dair Belge Dönemler İtibari ile Ders Programı Daha Önce Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Yatay Geçiş Yapmadığına Dair Belge. (Sadece Merkezi Yerleştirme Puanı ile başvuru yapacak adaylardan istenecektir.), Nüfus Cüzdan Fotokopisi”

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum