Eğitim

Bakan Ziya Selçuk'tan Vizyon Açıklaması: 15 Ekim'e Kadar Biraz Sabretsin İnsanlar

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada, 15 Ekim 2018 tarihinde vizyon belgesini açıklayacaklarını ifade ederek 15 Ekim’e kadar sabredilmesi gerektiğini belirtti.

Bakan Ziya Selçuk’un açıklamalarından satır başları;

“İki ay bir haftadır pek çok insan icraat beklemekte. Bir şey yapması gerekiyor artık Ziya Hoca’nın diyorlar. Benim önce sahayı görmem lazım, bütün sistemi kabaca analiz ederek bunu arkadaşlarla görüşmemiz lazım.

Bunu yapmadan, akşam düşündüm sabahta şunu yapayım meselesi değildir bu. Bunun için 15 Ekim’e kadar biraz sabretsin insanlar.

Bizim ne böyle bir derdimiz bulunmaktadır. Ne de bir programımız vardır ve ne de bir hedefimiz yer almaktadır.

Lütfen insanların dedikoduları ile harekette bulunmasınlar bunu çok net şekilde ifade etmiş olabilelim.

VİZYON BELGESİ

Bu belge bizim yol haritamızı ortaya koyacaktır. Ben istiyorum ki arkadaşlarımla beraber 3 yıl içinde her sene ne yapmayı planlıyoruz. Bunu çok net ve şeffaf olarak hesap verebilir şekilde ortaya koyalım.

Bu konuda kimsenin huzursuz olmasına gerek yok. Bu ülkede ne olacağını görebilsinler. Bizler ne yapmak istediğimizi güzelce ifade edelim. Bizlerin neyi yapıp, neyi yapamadığımızı bu ifadelerimize bağlı olarak görelim.

Çünkü eğitim gerçekten uzun soluklu bir iştir.

1970’lerden beri yaşadığımız sorunlar vardır. Bu sorunları bir ay içerisinde bir icraatlar yeniden tanzim etmek doğru olmayacaktır.

Bu uzun soluklu bir iştir ve bir maraton koşuyoruz.

Kamupersoneli.net I ANKARA