Eğitim

Belediye sözünü tuttu: 81 ilde okullara gönderildi!

Corona virüsü salgını nedeniyle öğrenciler uzaktan eğitim gördüler. Bu nedenle Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sosyal medya hesabından daha önce “Çocuklar evde sıkıldığınızı, okulu özlediğinizi biliyorum. Buradan söz olsun, okula döndüğümüz ilk günün ilk teneffüsünü, o güne özel olarak 40 dakika yapacağız.” Paylaşımını yapmıştı.

Bakan Selçuk’un bu paylaşımı üzerine Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş destek paylaşımı yapmış ve 81 ilde 81 okula ilk teneffüs için çubuk turşusu göndereceklerini duyurmuştu.

Belediye sözünü tuttu: 81 ilde okullara gönderildi!

Turşular bugün yola çıkıyor

Sözünü tutan ve okullara turşu gönderen Demirbaş konu hakkındaki açıklamasında, Söz verdiğimiz gibi bugün turşularımızı hazırladık. 81 ilimizdeki okullarımıza göndereceğiz. Öğrencilerimizin hem turşumuzun tadına bakıp hem de vücut dirençlerini artırmak adına turşularımızı göndereceğiz. Bugün yola çıkacak olan turşularımız inşallah ilk dersin teneffüsünde öğrencilerimizin önlerinde olacak. Ben buradan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. İnşallah 2020-2021 eğitim öğretim yılı hayırlı olur. Tüm eğitim camiasına da kolaylıklar diliyorum.” İfadelerini kullandı.