Eğitim

Çevre Bakanlığı Tarafından 400 Öğrenciye Burs İmkanı

Türkiye Çevre Koruma Vakfı (TUÇEV) Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin aldığı kararlar doğrultusunda 400 öğrenciye burs imkanı sağlayacağı açıklandı.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamalara göre; Türkiye Çevre Koruma Vakfı, lisans öğrencilerinden çevre ve şehircilik alanında Çevre Mühendisliği, Biyoloji, Elektrik Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Kimya ve Kimya Mühendisliği, Şehir Plancısı, Mimar ve İnşaat Mühendisliği bölümlerinde eğitim göre gören öğrencilerden bitirme tezi ya da bitirme projesi hazırlayan öğrencilere yönelik başlattığı burs çalışmalarına bu yıl da kesinti edilmeden devam edilme kararı alındı.

4 AY SÜREDE 400 LİSANS ÖĞRENCİSİ

Geçen yıl 330’u lisanslı olmak üzere 500’den fazla öğrenciye burs veren Türkiye Çevre Koruma Vakfı (TUÇEV) ‘in bu yılki başvurularının başladığı açıklandı. Belirtilen konu başlıklarının altında tez hazırlama uğraşına giren öğrenciler vakfın sitesinden 1 Mart’a kadar başvuru yapma imkanından faydalanabilecekler.

Başvuru tarihini baz alındığında ise burslarının ödemesine başlanılacak TUÇEV, 4 ay süre ile toplam 400 lisans öğrencisine burs verek eğitimde yardım ve olanaklar sağlayabilecek.

Kamupersoneli.net | ANKARA