Eğitim

e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemine (VBS) Giriş Nasıl Yapılacak?

Çocuklarının eğitimini merak eden vatandaşlar tarafından e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi ekranı sıkça aranıyor. 

Devamsızlık, not bilgisi ders programı gibi bilgilerin yer aldığı e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi ekranı eğitim öğretimle ilgili birçok bilgiye de erişim imkanı sağlıyor. Peki e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemine giriş nasıl yapılacak? Kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

e-OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİNDE DEĞİŞİKLİK

Bilindiği gibi e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yenilendi. Yenilenen e-Okul VBS sistemi artık öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin düzenli bilgi alabileceği bir platform haline getirildi.

Bu sistemde öğrenciler hakkında tüm bilgiler yer alıyor. Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan değişikliklerle sisteme erişim kolaylaştırıldı. Öğrencilerin bilgilerine T. C. Kimlik Numaraları ve okul numaraları ile kolayca erişim sağlanıyor.

e-OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİNE GİRİŞ NASIL YAPILIR?

Mobil E-Okul sisteminde veliler, Sınav ve Proje Bilgileri, Not Bilgileri, Ders Programı, Devamsızlık Bilgileri, Nakil İşlemleri, Yerleştirme ve Sınav Bilgileri, Okul duyuruları, Okuduğu kitaplar gibi bilgileri sistem sayesinde anlık olarak takip edebilmektedir.