Eğitim

Eğitimde Yenilikçilik Ödüllerinde Saha Ziyaretlerine Kalma Başarısı Gösteren Kurumlar Hakkında Duyuru

Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığının resmi inernet sitesinde bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuru ” Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri 2015-2016 Öğretim Yılı Saha ziyaretine kalma başarısı gösteren kurumlar ” başlığı ile paylaşıldı. 

Eğitim ve öğretimde yenilikçilik ödülleri; Eğitim ve Öğretim alanında özgün ve modern uygulamaların geliştirilmesi, yaygınlaştırılması ve ödüllendirilerek teşvik edilnmesi amacı ile düzenlenmektedir. 

Konu ile alakalı duyurunun detayları ise şöyle;

Eğitim ve Öğretim alanında özgün ve modern uygulamaların geliştirilmesi, yaygınlaştırılması ve ödüllendirilerek teşvik edilnmesi amacı ile 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında 4.sü düzenlenen “Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik ödülleri” kapsamında  ödül başvuru raporlarının değerlendirme sürecinin tamamlanmasının ardından saha ziyaretine kalma başarısı gösteren kurumlar belirlenmiştir. Belirlenen kurumlara 13-17 Haziran 2016 tarihlerinde Bakanlık değerlendiricileri tarafından saha ziyaretleri gerçekleştirilerek çalışmalar yerinde incelenecektir.