Eğitim

İmam Hatip Öğrencisi LGS'de 500 Tam Puan Aldı Bakan Sarıeroğlu Tebrik Etti

Bu yıl sisteminde değişikliğe gidilen ve Liselere Geçiş Sınavı adıyla uygulanan sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından sınava dair detaylar netleşmeye başladı. 

Sınav sonuçlarına göre, Adana’da yaşayan İmam Hatip ortaokul öğrencisi Azra Kargı, Liselere Geçiş Sınavı’nda sorulan tüm sorulara doğru yanıt verdi ve 500 tam puan aldı. 

LGS BİRİNCİSİ ADANA’DAN

Adana’da yaşayan ve Adana Çukurova Selahaddin Eyyubi İmam Hatip öğrencisi Azra Kargı, bu yıl ilk kez yapılan LGS sonuçlarının açıklanmasıyla büyük bir sevinç yaşadı. Azra Kargı açıklanan sonuçlarda tüm sorulara doğru yanıt verdi ve 500 tam puan alarak sevincini akrabaları ile paylaştı. 

Azra Akın isimli öğrencinin tam puan almasının ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu sosyal medya hesabı üzerinden bir tebrik mesajı yayımladı. Bakan Jülide Sarıeroğlu yapmış olduğu paylaşımında, ”LGS sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Adana’mızın gururu, Çukurova Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Azra Kargı kardeşimizi ve kıymetli ailesini tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum