Eğitim

İstanbul Üniversitesi'nde Tüm Sınavlar Beyazıt Patlaması Nedeniyle İptal Edildi

 İstanbul Üniversitesi Tüm Sınavlar Patlama Nedeniyle İptal Edildi Sabah saatlerinde Sultanahmet’te meydana gelen patlama nedeniyle İstanbul Üniversitesi Beyazıt Yerleşkesin’deki tüm fakültelerde gün içerisinde yapılacak tüm sınavların iptal edildiği bildirildi.

Tüm Sınavlar İptal Edildi

İstanbul Üniversitesi yetkililerinden alınan bilgilere doğrultusunda, edebiyat, hukuk, fen , iletişim, su ürünleri ile siyasal bilgiler fakültesi’nde bugün yapılması planlanan tüm sınavların iptal edildiği öğrenildi.

Evlerine Gönderildiler

Adalet meslek yükseokulunda da sınavlar yapılmayacak.  Bahsi geçen sınavları her fakülte kendi takvimi çerçevesinde, bütünleme sınavlarının bitiş gününde yapabilecek. Üniversiteye gelen öğrenciler ise yetkililer tarafından tekrar evlerine gönderildi.

Öğretim Üyesi Nilgün Onan : “Herkese Çok Geçmiş Olsun”


Patlama sonrası açıklamalarda gelmeye başladı. Patlamadan sonra , İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi Nilgün Ongan, Twitter’dan ”İstanbul Üniversitesi’nde bugünkü tüm bütünleme sınavları ileri bir tarihe ertelendi. Herkese çok geçmiş olsun” şeklinde bir mesaj paylaştı.

Sınavlardan gelişmeler, son dakika haberleri, gündem haberleri ve çok daha fazlası kamu haberleri merkezi kamu personeli adresinde. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek , gelişmelerden ve çok daha fazlasından anında haberdar olma fırsatına sahipsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara