Eğitim

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden öğrencilere müjde! 130 TL eğitim kartı verilecek!

İzmir Kitap ve Kırtasiyeciler Esnaf Odası ile imzalanan protokol kapsamında 25 bin öğrenciye 130 TL değerinde eğitim kartı verileceğini belirten Başkan Soyet, dayanışmanın önemine değinerek, “En büyük servetimiz, birlikteliğimiz” dedi.

MEMNUNİYETİNİZ BİZİM İÇİN EN BÜYÜK ÖDÜL

İBB Başkanı Soyer, yapmış olduğu açıklamasında bu tür dayanışmaların son dönemde daha da önemli olduğunu ifade ederek, şu açıklamayı kaydetti:

“Ne mutlu bize. Bunları el birliği ile yaptık. Bu belediye sizin belediyeniz. Bunu yapmak tabi ki bizim görevimiz. Sizin memnuniyetiniz bizim için en büyük ödül. İyi ki buna değer veriyorsunuz, bundan memnunsunuz. Bu durum bizi cesaretlendiriyor. Daha fazlasını, daha iyisini yapacağımız günler olsun. Her zaman esnafın yanında olmaya devam edeceğiz. Elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. En büyük servetimiz, birlikteliğimiz. Bundan daha büyük bir zenginlik yok. Bu birlikteliğimiz güçlenerek devam etsin. Bizim birbirimize destek olmaya ihtiyacımız var. El ele vermeye ihtiyacımız var. Aksi takdirde bu salgınların faturası daha fazla oluyor. Ne kadar çok el ele verirsek, birbirimizin yarasına derman olmaya çalışırsak, bu sıkıntılı zamanları o kadar hafif atlatırız”

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden öğrencilere müjde! 130 TL eğitim kartı verilecek!

KARTLARINA YÜKLENDİ

İmzalanan protokol kapsamında öğrenciler için çıkartılan eğitim kartlarına 130 TL miktar yüklendi. Öğrenciler, İzmir Kitap ve Kırtasiyeciler Odası tarafından 30 ilçede belirlenmiş 150 kırtasiyeden yapabilecekleri ifade edildi.