Eğitim

İzmir'de Çizgi Film Anaokulu miniklerden büyüklere büyük ders: Başka dünya yok

İzmir Balçova İnciraltı’nda olan Çizgi Film Anaokulu dün akşam yıl sonu balosunu düzenledi. Küçüklerin işlediği tema ve gösteriler büyük beğeni topladı.Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen gösteride yarınların sahipleri, bizlerin geleceği olan minikler izleyenleri büyülerken biz büyüklere adeta ders verdi. 

ÇİZGİ FİLM ANAOKULU’NDAN DÜŞÜNDÜREN GÖSTERİ…

Minik çocukların gösteri ile herkes büyülendi. Çizgi film anaokulunun öğrencilerinin yıl sonu balosunda velileri de düşündüren bir konu ele alınmıştı. Miniklere bıraktığımız dünyanın önemi, geleceğimiz olan çocuklarımız için güzel bir dünya bırakmamız gerektiği temasını işleyen balo büyük beğeni topladı.Başka Dünya Yok adıyla yapılan gösteride minik çocuklar gelecekleri için iklim değişikliğini de vurgulayarak büyüklerden kendilerine daha iyi bir dünya bırakmalarını istedi.

ÇOCUKLARIMIZA BIRAKTIĞIMIZ DÜNYANIN ÖNEMİ!

Danslar, şarkılar ve bir çok kostümle desteklenmiş yıl sonu balosunu yapan profelyonel geniş kadroya öğrencilerin velileri teşekkür etti. İklim değişikliği ve bırakılan dünyanın önemi konusunda bir tema işlemeleri eğlendirirken düşündürdü.

MİNİKLER MEZUN OLDU…

Gösteri sonunda mezun olan öğrenciler diplomalarını öğretmenlerinden teslim aldı…