Eğitim

Kar Yağışı İki İlde Okulları Tatil Ettirdi

Kırklareli’nin Demirköy ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün süreyle ara verildiği ifade edildi. Konu ile ilgili olarak Demirköy Milli Eğitim Müdürü Oğuz Ak, olumsuz hava şartları ve yoğun kar yağışı nedeniyle yarın eğitime ara verildiğini ifade etti.

Ak yaptığı açıklamalarında kararın Kaymakamlık tarafından alındığını ifade ederek bölgede yoğun kar yağışının etkisini sürdürdüğünü belirtti.

Balıkesir’de de kar yağışının etkili olduğu ifade edildi. Konu ile ilgili olarak Erdek ilçesinde taşımalı eğitime bir gün süreyle ara verilirken, Manyas ilçesinin Ören, Karakabaağaç, Çataltepe, Kubaş, Çal, Hacıibrahim, Doğancı, Koçoğlu, Erecek, Peynirkuyu, Necip, Kalebayır, Dura, Kalfa, Kapaklı ve Yayla Mahallerinde bir gün süreyle taşımalı eğitim yapılamayacak.

Yapılan açıklamada Manyas’ta bu mahalleler dışındaki taşıma öğrencileri bulunan okullarda araçların taşıma yapacağı, taşıma dışındaki öğrencilerin okula devam edecekleri ifade edildi. Ayrıca Bandırma ve Gönen ilçelerinde ise eğitime devam edilecek.