Eğitim

Kar Yağışından Dolayı 2018 Yılının İlk Tatil Haberi Geldi

2018 yılının ilk mesai ve okul gününde ilk kar yağışından dolayı okulların tatil haberi geldi. Şiddetli kar yağışı ve buzlanmadan dolayı hayatın olumsuz etkilendiğine ilişkin değerlendirmeler sonucunda okulların tatil olduğu haberi geldi. Peki okullar nerede tatil edildi? Haberimizde..

Ardahan ilinin Çıldır ilçesinde yoğun kar ve tipi yağışından dolayı taşımalı eğitim ile köy okullarında eğitime bir gün ara verildi. Bu kapsamda Valilikten yapılan tatil açıklamasını fırsat bilen çocuklar tatilin tadını çıkardı. 

EĞİTİME BİR GÜN ARA VERİLDİ

Çıldır ilçesinde kar yağışı yoğun bir şekilde kar yağışı gerçekleşti. Yoğun bir şekilde yağan tipi ve kar köy yollarını kapattı. Yolların kapanması beraberinde okulların tatil edilmesine sebep oldu. Ardahan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, hava muhalefeti nedeniyle taşımalı eğitim ile köy okullarında eğitime 1 gün ara verildiğini bildirdi.

EN ÇOK ÇOCUKLAR SEVİNDİ

Karın yağması ve okulların tatil edilmesi haberine en çok çocuklar sevindi. Çocuklar öğle saatlerinde dahi sokaklarda oyun oynamaya devam ediyorlar. Kar yağışı ile neşeli vakit geçirmeye başlayan çocuklar karın ve kar tatilinin keyfini çıkarıyor.

ANLIK OLARAK HABERDAR EDECEĞİZ

Kar yağışından dolayı okulların tatil edilmesine ilişkin açıklamalar oldukça ziyaretçilerimizi sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA