Eğitim

MEB 2016 Yılı Erasmus Başvuru Sonuçlarını Açıkladı

Milli Eğitim Bakanlığı resmi sitesi üzerinden yayınladığı duyuru ile 2016 yılı erasmus başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu. MEB’in konuya ilişkin duyurusu şöyle:

” 2016 Yılı Erasmus+ Mesleki Eğitim ve Öğretim Hareketliliği Akreditasyon Belgesi Başvuru Sonuçlarına göre Kütahya MTAL Akreditasyon Belgesi almaya hak kazanmıştır.

Genel Müdürlüğümüze bağlı Kütahya İli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Ulusal Ajans Avrupa Birliği Erasmus+ Projelerindeki yıllardır süregelen başarılarına bir yenisini daha ekledi, Kütahya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Avrupa Birliği Proje Ekibi Avrupa Birliği Erasmus + 2016 Mesleki Eğitim Hareketliliği Akreditasyon Belgesini, Genel Müdürlüğümüz Sosyal Ortaklar ve Projeler Daire Başkanı Şennur ÇETİN´in elinden aldı. Böylelikle bu belgeyi almaya hak kazanan Türkiye´deki 2 okuldan biri oldu.

Bu belgeyle önümüzdeki 5 yıl boyunca proje yazmaya gerek kalmadan öğrenci ve öğretmenler işbaşı eğitimi, işyerinde inceleme ziyareti vb. konularda yurt dışına gidebileceklerdir.”

KAMUPERSONELİ.NET