Eğitim

MEB'den Personellerine ve Öğretmenlere Kırtasiye İndirimi

Milli Eğitim Bakanlığı kendi personellerine ve öğretmenlere, TveK Kitap ve Kırtasiye Mağazalarında yapacakların kitap alışverişlerinde indirim yapılacağını açıkladı. MEB tarafından yapılan açıklamada, öğretmenler ve MEB bünyesinde istihdam edenlerin kitap alımlarında yüzde 25 indirim uygulanacak.

Kırtasiye Alışverişlerinde İndirim

MEB ile TveK arasında bir protokol imzalandı. İmzalanan protokol ışığında, öğremenler ve MEB çalışanları TveK Kitap Kırtasiye Mağazalarında yapacakları kırtasiye, kitap ve oyuncak alışverişlerinde indirim uygulanacak.

Protokol İmzalandı…

TveK Genel Müdürü Manas Özgen ile Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Semih Aktekin arasında, Milli Eğitim Bakanlığı Tevfik İleri Toplantı Salonu’nda bahsi geçen protokol imzalandı.

En Çok Öğretmnelerimiz Kitap Okuyor

Öğretmenlerin kişisel gelişimlerine katkı yaptıklarını ifade eden Genel Müdür Aktekin bakanlığın tüm personelleri ile öğretmenlere “TveK Ögretmen Kartı” çıkarttırılacak ve ve bu kart ile indirimli alışveriş yapabileceklerini belirtirken açıklamasına söyle devam etti;

“Öğretmenlik, kişisel gelişim için en çok kitap okuyan meslek grubu. Bizim en çok vurgu yaptığımız konu da bu, öğretmenlerimizin daha çok kitap okumasını istiyoruz.”

TveK Genel Müdürü Manas Özgen ise 67 ilde 132 TveK Kitap ve Kırsatiye mağazalarından bu protokol ile yeni eğitim-öğretim döneminde alışveriş yapabileceklerini, bu indirimden tüm bakanlık personellerinin ve öğretmenlerin faydalanacağını, kitaplarda yüzde 25 indirim ve diğer kırtasiye ürünlerinde yüzde 10 indirim uygulanacağını bildirdi.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA