Eğitim

MEB Duyurdu: Meslek Liselerinde Fiziki Eğitim Başlıyor

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 81 İlin Milli Eğitim Müdürlüğüne bir yazı gönderildi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un imzası ile gönderilen yazıda 28 Eylül’de stajların başlayabileceği belirtildi.

MEB Duyurdu: Meslek Liselerinde Fiziki Eğitim Başlıyor

STAJLAR BAŞLIYOR

Konu ile ilgili olarak gönderilen yazıda Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı Anadolu meslek ve Anadolu teknik programı öğrencilerinin gerekli tedbirler alınarak 28 Eylül itibari ile işletmede beceri eğitimi yani staja başlanabileceği ifade edildi.

Yazıda, Anadolu meslek ve Anadolu teknik programı öğrencilerinin; işletmenin talebi, velisinin izni ve işletmelerin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına yönelik tedbirleri alması şartıyla 28 Eylül’den itibaren işletmede beceri eğitimi veya stajlarına başlayabileceği belirtildi.

MEB Duyurdu: Meslek Liselerinde Fiziki Eğitim Başlıyor

YAPILAN AÇIKLAMA 

Milli Eğitim Bakanlığı gönderilen bu yazı hakkında bir açıklama yapıldı. Söz konusu açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un imzasıyla illere gönderilen yazıya göre Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı Anadolu meslek ve Anadolu teknik programı öğrencileri; işletmenin talebi, öğrenci velisinin izni ve kovid-19 salgınına yönelik gerekli tedbirlerin işletmeler tarafından alınması şartıyla 28 Eylül tarihinden itibaren işletmede beceri eğitimi/stajlarına başlayabilecekler”