Eğitim

MEB Özel Eğitim Programlarını Askıya Çıkarıldığını Açıkladı!

Millî Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim Ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, resmi internet sitesi üzerinden bir basın açıklaması yayımladı. MEB tarafından yayımlanan basın açıklamasında Özel Eğitim Program taslaklarının askıya çıkarıldığı aktarıldı. 

MEB ÖZEL EĞİTİM PROGRAMLARI ASKIYA ALINDI AÇIKLAMASI

Millî Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim Ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün yayımladığı basın açıklamasında, erken çocukluk döneminden başlayarak okul öncesi özel eğitim programları ile Özel Eğitim Uygulama Merkezlerinde yer alan bazı derslerin belirilen süre dahilince askıya alındığı aktarıldı. 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuru metni,

”Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından erken çocukluk döneminden başlayarak okul öncesi özel eğitim programları ile Özel Eğitim Uygulama Merkezi I. Kademe, Özel Eğitim Uygulama Merkezi II. Kademe, Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi III. Kademede yer alan derslere yönelik hazırlanan öğretim programları ve görme engelliler ilkokullarında uygulanmakta olan “Oyun-Fiziki Etkinlikler ve Bağımsız Hareket”, görme engelliler ortaokullarında uygulanmakta olan “Beden Eğitimi-Spor ve Bağımsız Hareket” ile görme engelli öğrencilerin devam ettiği özel eğitim meslekî eğitim merkezlerinde uygulanmakta olan “Beden Eğitimi-Spor ve Bağımsız Hareket” derslerinin taslak öğretim programları http://mufredat.meb.gov.tr/TaslakProgramlar.aspx web adresi üzerinden öğretmenlerimizin, akademik çevrelerin ve diğer ilgililerin görüşlerine sunulmuştur. Taslak programlar anılan web adresinde 10 Aralık 2017 tarihinde saat 18:00´e kadar askıda kalacaktır.”

Kamupersoneli.net – ANKARA