
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan okulların açılması hakkında son dakika açıklaması! Kolay değil!
Uzaktan eğitim bugün Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un ders zilini çalmasıyla başladı. Uzaktan eğitimin başlaması sonrasında son dakika açıklama yapan Bakan Selçuk, "Uzaktan eğitimle başladığımız bu süreci ayın 18'ine kadar sürdüreceğiz. 21’inden itibaren başlayacak süreç için planlamalar sürüyor" dedi.
Corona virüs nedeniyle bugün başlatılan uzaktan eğitim sonrasında Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk son dakika açıklama yaptı.
UZAKTAN EĞİTİM 18 EYLÜL'E KADAR DEVAM EDECEK
Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiren açıklamada Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "‘Uzaktan eğitimle başladığımız bu süreci ayın 18'ine kadar sürdüreceğiz." dedi.
KOLAY DEĞİL!
Öte yandan okulların açılması ile ilgili olarak ise Bakan Selçuk, "21’inden itibaren başlayacak süreç için planlamalar sürüyor. Bir öğretmen için bir okulun açılışı ne demek bunu bir öğretmen gibi bilmek kolay değil" ifadelerini kullandı.


HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.