Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2023 Eğitim Vizyonu Açıklanacak

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 3 yıllık eğitim stratejilerini duyurulacağı MEB 2023 Vizyonu, 23 Ekim tarihi itibariyle belli olacak. 

Beştepe’de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından açıklanacak olan vizyon belgesinde eğitimin geleceği şekillenecek. MEB 2023 Vizyon Belgesi’nin açıklanma programına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da katılacak. 

MEB 2023 VİZYON BELGESİ AÇIKLANIYOR

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanacak olan vizyon belgesinin ilk olarak 15 Ekim tarihinde açıklanacağı ilan edilmişti. Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde gerçekleştirilecek olan bir etkinlik ile duyurulması beklenen vizyon belgesi için daha sonra karar değişikliğine gidildi. Bakanlık tarafından konuya dair bir duyuru yayımlandı ve MEB 2023 Vizyon Belgesi’nin açıklanma tarihinin ve yerinin değiştirildiği bildirildi. MEB, 2023 Vizyon Belgesi’nin; Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirileceğini duyurdu. 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından duyurulacak olan Vizyon Belgesi çok sayıda önemli kararın duyurulması bekleniyor. Öğretmenler, öğrenciler, sendikalar tarafından yakından takip edilecek program kapsamında taleplerin yerine getirilmesi isteniyor. Kamupersoneli.net olarak vizyon belgesinin belli olmasının ardından konuyu detayları ile sizlere anlık olarak aktaracağız. 

Kamupersoneli.net- ANKARA