Eğitim

Mutlu Çocuk Hayatın Her Alanında Mutluluğu Yakalar

İzmir Yeni Sistemli Eğitim Kurumları Okul Kurucu Müdürü Meral Güler eğitim hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. Meral Güler açıklamasında “Aileler çocukların yanında olduğu sürece çocuklar başarıyı yakalar” ifadelerine ye verdi. 

Ayrıca Meral Güler yaptığı açıklamalarında hayatını eğitime, çocukların geleceğine adamış bir insan olduğunu ve velilere önemli mesajlar vermek istediğini belirtti. Bu bağlamda İzmir Yeni Sistemli Koleji tarafından sitemize özel bir metin gönderildi. İşte gönderilen metin:

MUTLU ÇOCUK HAYATIN HER ALANINDA BAŞARIYI YAKALAR

İzmir Yeni Sistemli Eğitim Kurumları Okul Kurucu Müdürü Meral Güler, “Aileler çocukların yanında olduğu sürece çocuklar başarıyı yakalar.” dedi.
İzmir Yeni Sistemli Eğitim Kurumları Okul Kurucu Müdürü Meral Güler eğitime yaptıkları hizmetlerin büyük bir tutku ile devam ettiğini belirterek “Hayatımı eğitime çocuklarımızın geleceğine adamış bir insan olarak velilerimize önemli mesajlar vermek istiyorum.” dedi.

Mutlu Çocuk Hayatın Her Alanında Mutluluğu Yakalar

AİLE ÇOK ÖNEMLİ

Annelik ve babalığın dünyanın en önemli mesleği olduğunu belirten Güler “çocuklarımız yaşamımızın en güzel hikayesi. Çocuklarımızı bebekliğinden okul çağına kadar sadece besleyip büyütmüyoruz.” Eğitimin temelleri anne baba tarafında atılıyor. Çocuklarımızın istekleri bazen yanlış yapmamıza neden oluyor. Oysa yetiştirmek ile büyütmek çok farklı konular. ‘Bildiklerimizle değil olması gerekenlerle yetiştirmeliyiz çocuklarımızı’ dedi. “Çocuklarımızın çığlıklarını duyurmak istiyorum yetkili birimlere: Lütfen işimize yaramayacak bilgilerle geleceğimizi zorlaştırmayın; eğitim sistemini değiştirecekseniz daha işe yarar bilgilerle donatın kitaplarımızı. Yaşımıza uygun olmayan sınavlarla kaygıları çoğaltmayın. Ruhsal ve biyolojik gelişmemizi destekleyen sistemi uygulayın.” diyen Güler,’ Anne babalarımıza da çocuklarımızın mesajını vermek istiyorum: Beni sadece ders başarılarımla değerlendirmeyin.

Mutlu Çocuk Hayatın Her Alanında Mutluluğu Yakalar

GELECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM

İyi insan olmak için çaba gösteriyorum. Spor yapıyorum. Müzikle ilgileniyorum, yabancı dilimi geliştiriyorum. Merak etmeyin ben geleceğimi sizler kadar düşünüyorum. Yeter ki bana bunların hepsini fırsat olarak sunan bir okul, eğitimciler bulun dedi. Güler şöyle konuştu “Değerli anne babalar mutlu çocuk hayatın her alanında başarıyı yakalar yeter ki biz onların yanında olalım eğitime bakış açımı bir cümle ile tamamlamak istiyorum akademik başarı ağacın dalları ve meyvesi sevgi özgüven ve sağlıklı bir ortamda yapılan eğitim ise ağacın kökleridir. Çocuğunuzdan kaliteli eğitimi esirgemeyin.”

Mutlu Çocuk Hayatın Her Alanında Mutluluğu Yakalar