Eğitim

Nef Vakfı Yükseköğretim Bursu Başvuru Tarihleri Açıklandı

Nef Vakfı, Türkiye genelinde tüm devlet üniversitelerinde okuyan öğrencilere, Yüksek Eğitim Bursu ile destek veriyor. Vakıf, 2015 yılından bu zamana kadar 1.018 öğrenciye burs desteği sağladı.

Vakıf tarafından burs alan öğrencilerden, o eğitim öğretim yılında en başarılı olan öğrenciye, o dönem sonunda 1.500 TL’lik Üstün Başarı Bursu verilmektedir.

Vakıftan burs almaya hak kazanan öğrencilere burs ödemeleri, 12 ay boyunca kesintisiz yapılmaktadır. Ayrıca burs alan öğrenciler, burs almaya devam ettikleri süre boyunca, Toplum Gönüllüleri Vakfı’nda (TOG) gönüllülük yapabiliyor ve TOG vakıflarında sosyal sorumluluk projelerine katılabiliyor.

BAŞVURU TARİHLERİ AÇIKLANDI

Nef Vakfı, yüksek eğitim bursu başvuruları, 1 Ekim- 14 Ekim 2017 tarihleri arasında, vakfın resmi internet sitesinden online olarak yapılacak. Burs başvuru sonuçları ise 30 Ekim 2017 tarihinde açıklanacak.

BURS SÜRECİNİN İŞLEYİŞİ

Üniversitelerin ilettiği başvurular ve bireysel başvurular arasından ön eleme yapılır, asil ve yedek öğrenciler belirlenecek. İlk aşamadaki inceleme sonuçları olumlu olan adaylara belirtmiş oldukları iletişim bilgilerinden ulaşılacak ve Kasım ayı içerisinde ilgili evraklar istenecek. Burs başvuru formunda beyan edilen bilgilerin doğruluğu teyit edilecek.

Burs almaya hak kazanan öğrencilere bilgilendirme yapılacak ve eğitim öğretim dönemi başında burs işlemleri başlatılacak. Burs almaya hak kazanan öğrencilere, 12 Ay boyunca burs desteği sağlanacak.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA