Eğitim

TEOG 2. Dönem Sınavlarında 2. Gün Oturumu Başladı

TEOG  ‘da İkinci Gün Heyecanı


TEOG heyecanı tam gaz devam ediyor. Öğrenciler birinci oturumu tamamladı. İki oturum halinde düzenlenen TEOG sınavlarının 2.dönemi bugün yapılacak sınavlarla sona erecek.

Milli Eğitim Bakanlığı TEOG 2. Dönem Sınavlarının ikinci gün oturumu bugün Fen ve Teknoloji Sınavıyla başlıyor. İlk gün sınavları dün Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sınavıyla sonlandı. TEOG 2. Dönem Sınavları Türkçe sınavıyla başlamış , Matematik sınavı ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Sınavıyla birlikte sona ermişti. 

TEOG Sınavlarında Kaç Soru Soruluyor? Ne Kadar Süre Veriliyor?

Sınavlarda öğrencilere her ders için 20 soru soruldu ve her sınav 40 dakika sürdü. Dün yapılan TEOG sınavında öğrencilerin en çok kafasını karıştıran sorunun “özveri” sorusu olduğu söyleniyor.

MEB Ortak Sınavlar 2. Dönem Bugün Sona Eriyor

Milli Eğitim Bakanlığı ortak sınavların ikinci gün heyecanı bugün 09:00’da Fen ve Teknoloji sınavıyla başlayacak ve gün içerisinde T.C İnkilap Tarihi ve Atatürkçülük , Yabancı Dil sınavları yapılacak. Söz konusu sınavlarında tamamlanmasının ardından TEOG maratonu sona erecek. Sınavlar hakkında gelişmeleri ve diğer tüm detayları kamupersoneli.net adresinden takip edebilirsiniz. 

Kamu haberleri, gündem haberleri, MEB sınavları ve duyuruları, ÖSYM haberleri, duyuruları ve çok daha fazlası kamupersoneli.net adresinde.

Kamupersoneli.net | Ankara