Eğitim

TEOG Birinci Oturum Sonrasında Öğrencilerin Yorumları

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanan Temel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş ( TEOG ) sınavının birinci oturumu tamamlandı.  

TEOG Sınavı

Sınav Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 23 Kasım 2016 ( Bugün ) tarihinde saat 9.00’da uygulanmaya başlandı. Sınavda her test için adaylara 40 dakika süre tanındı. Bugün uygulanan sınavda öğrenciler Matematik, Türkçe ve Din Kültürü testlerini yanıtladılar. Yarın uygulanacak olan ikinci oturumda ise Fen Bilgisi, Yabancı Dil ve İnkılap Tarihi derslerinin testlerini yanıtlayacaklar. 

TEOG Sonrası Öğrencilerin Yorumu 

Sınava sadece 8. sınıf öğrencileri katıldı. Sınav sonrasında 8. sınıf öğrencilerinden alınan yorumlardan bazılarında sınavın tümünün zor olduğu belirtilirken bazı yorumlarda ise sınavın kolay olduğu ve ikinci oturum sorularının bu derece kolay olmasının istenildiği belirtildi. 

Sizlerde TEOG birinci oturum hakkında yorum yapmak ve görüşlerinizi belirtmek isterseniz sayfanın altında bulunan yorum bölümünden görüşlerinizi belirtebilirsiniz.  

Kamupersoneli.net – ANKARA 

Bir Yorum

  1. Bana göre biraz zordu en kolay Din kültürü ve ingilizceydi. Digerleride idare eder.

  2. Öncelikle merhaba matemetigi çok severim bütün notlarımda 100dü ama teogta biraz zorlandım. Türkçe iyi sayılırdı. Fen kolaydı,Din kültûrü de basitti ,inkilap iyi sayılır ama bana en kolay ingilizce geldi çünkü ingilizceyi çok severim

  3. En kolayı fen ingilizce ve inkilapti inkilap full fen 1 ingilizce 1 matematik 2 ama turkce cok zorduuuu :( onun dısında diger derslerimin iyi oldugunu dusunuyorum .