Eğitim

TEOG İnkılap Tarihi Sınavı Soruları, Cevapları ve Yorumları ( Mazeret Sınavları )

 TEOG Mazeret Sınavları Başladı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 27-28 Nisan 2016 tarihlerinde yapılan Ortak Sınavlar’a mazeretleri dolayısıyla giremeyen öğrenciler için yapılan TEOG mazeret sınavları 14-15 Mayıs tarihlerinde yapılacak. Söz konusu sınav hakkındaki tüm gelişmeleri her zaman olduğu gibi bugün de kamupersoneli.net adresinden takip edebilirsiniz.

TEOG İnkılap Tarihi Sınavı Hakkındaki Görüşleriniz  ( Sınav Sizce Zor Muydu?)

TEOG İnkılap Tarihi sınavı heyecanı sona erdi. Sizce sınav zor muydu? , Kolay mıydı?, Sınav esnasında karşılaştığınız herhangi bir problem ya da usulsüzlük oldu mu? Sınav hakkındaki görüşlerinizi bizlerle ve diğer öğrencilerle paylaşabilirsiniz. Sınavda hatalı olduğunu düşündüğünüz soru ya da sorular var mıydı?

TEOG’da Birinci Gün Oturumunda Hangi Sınavlar Yapıldı ? 

TEOG mazeret sınavlarında birinci gün oturumunda Türkçe, matematik ile din kültürü ve ahlak bilgisi dersi sınavları uygulandı. Bu dersler için her bir ders için ayrı birer oturum oluşturuldu ve öğrenciler saat 9.00, 10.00 ve 11.20 saatlerinde uygulanıyor. 

Kamu haberleri, gündem haberleri, son dakika haberleri, MEB duyuruları ve çok daha fazlası kamudan haberlerin merkezi kamupersoneli.net adresinde.

Kamupersoneli.net / ANKARA