Eğitim

Tüm sınıflarda yüz yüze eğitim! Bakan Selçuk resmen açıkladı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sosyal medya hesabı üzerinden ara tatil hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk açıklamalarında ara tatilden sonra tüm kademelerde yüz yüze eğitime geçme temennisinde olduklarını vurguladı.

TÜÖ KADEMELERDE YÜZ YÜZE EĞİTİM

Sosyal medyadan yaptığı açıklamalarında okulların tamamen açılıp açılmayacağı ilişkin merakları giderdi ve okullara tamamen dönülmesi temennisi içinde olduklarını vurguladı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıklamalarında bugün ara tatilin başladığını tatilden sonraki süreçte tüm kademelerdeki öğrencilerin ve tüm öğretmenlerin okullara dönmek temennisinde olduklarını vurguladı ve bunun için herkesin desteğinin gerektiğini ifade etti.

Ayrıca Bakan Selçuk açıklamalarında sosyal medya etiketi paylaştı ve bu etiketin “#maskenitakçünkü öğrencilerimizin buna ihtiyacı var.” olduğunu belirtti.

MASKENİ TAK 

İşte Bakan Selçuk’un resmi açıklaması:

“Bugün ara tatil başlıyor. Tatilden sonraki süreçte hepimiz, yani tüm kademelerdeki öğrenciler ve tüm öğretmenler, okullarımıza dönmek temennisindeyiz. Bunun için herkesin desteği gerekiyor. Öyleyse başlığı açıyorum: #maskenitakçünkü öğrencilerimizin buna ihtiyacı var.”