Eğitim

YÖK : "45 Fakülteye Dekan Ataması Yapıldı"

Yükseköğretim Kurulu Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği’nden Yükseköğretim Genel Kurulu 2016 yılının 8. toplantısı sonucunda alınan kararlarla ilgili duyuru yayımlandı. 4 Mayıs 2016 tarihli toplantı sonucunda 45 fakülteye dekan ataması yapıldı.

ABANT İZZET BAYSAL İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ne Prof. Dr. Kamer Kasım,  AFYON KOCATEPE Fen Edebiyat Fakültesi’ne Prof. Dr. İbrahim Erol, Anadolu Üniversitesi ANADOLU İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ne Prof. Dr. İlyas Şıklar, BOZOK Üniversitesi Tarım ve Doğa Bilimleri Fakültesi’neProf. Dr. Yaşar Karadağ , CELAL BAYAR Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’ne Prof. Dr. İsmail Maraş, ESKİŞEHİR OSMANGAZİ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Prof. Dr. Vural Bütün, ERCİYES Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne Prof. Dr. Muammer Hakan Poyrazoğlu , ÇANAKKALE ONSEKİZ MART Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi’ne Prof. Dr. Sebahattin Ergün   dekan olarak atandı. Diğer tüm atamaların bulunduğu liste ve duyuruya göz atmak için lütfen TIKLAYINIZ.

YÖK duyuruları, MEB duyuruları, ÖSYM Duyuruları , memur haberleri ve çok daha fazlasından her yerde haberdar olabilmek için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz. Kamupersoneli.net’in android uygulaması google play üzerinden tamamiyle ücretsiz indirilebilir, kullanımı ve arayüzü kolay anlaşılabilirdir. Kamupersoneli.net’i sosyal medya üzerinden takip etmek için sayfanın sağ üst kısmında bulunan sosyal medya ikonlarını kullanabilirsiniz. Siz değerli ziyaretçilerimizden gelen yoğun istek üzerine açılan forum.kamupersoneli.net’e üyelik işlemleri ücretsiz ve basittir. Forum sayfası üzerinden yeni başlık açabilir, diğer üyelerle mesajlaşabilir, tartışmalara katılabilirsiniz.