Eğitim

Yüz yüze eğitimle ilgili flaş gelişme!

Bakan Selçuk, 81 ilim Milli Eğitim Müdürü ile kritik bir görüşme gerçekleştirdi. Yapılan görüşmeyle birlikte dezenfeksiyon ve günlük temizlik için gerekli olan malzemelerin temin edilmesi için üretimin yeterli düzeyde olduğunun altın çizilerek, bu alandaki koordinasyonun güçlendirilmesi talimatı verildi.

SON DURUM DEĞERLENDİRİLDİ

İlkokul 1. sınıf ve okul öncesi için yüz yüze eğitim 21 Eylül tarihinde başlıyor. Konuyla ilgili Bakan Selçuk, basın açıklaması öncesinde 81 il müdürüyle sahadaki son durumu değerlendirdi.

BAKAN SELÇUK TALİMAT VERDİ

“Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzu”nun uygulanmasıyla ilgili son çalışmaların değerlendirildiği toplantıda malzeme temini konusunda önemli bilgilendirmeler yapıldı.

Bakan Selçuk, okul yönetimi ile ilgili malzeme temini ve anlık çözüm mekanizmaları konusunda gerekli kontrollerin yapılması ile ilgili talimat verdi.

Yüz yüze eğitimle ilgili flaş gelişme!

VİDEO KONFERANS YAPILDI

Bakan Selçuk, 81 ilin milli eğitim müdürü ile olan toplantısını video konferans aracılığıyla gerçekleştirdi. Çalışmada aynı zamanda uzaktan eğitim ile ilgili konularda ele alındı.

Erişim güçlüğü yaşayan öğrencilere ulaşmak için en uzak mezralarda bulunan il ve ilçe yöneticilerine teşekkür eden Selçuk, EBA Destek Noktası’na ulaşması gereken ailelerin tek tek iletişime geçilerek bilgilendirilmesi istendi.