Ekim Ayı Burs ve Kredi Ödemeleri Hesaplara Yatmaya Başladı
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu çok önemli açıklamalarda bulundu.Bakan Kasapoğlu açıklamalarında Ekim ayı burs ve kredi ödemelerinin öğrencilerin hesaplarına yatmaya başladığını belirtti.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu çok önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kasapoğlu açıklamalarında Ekim ayı burs ve kredi ödemelerinin öğrencilerin hesaplarına yatmaya başladığını belirtti.
HESAPLARA YATMAYA BAŞLADI
Bakan Kasapoğlu açıklamalarında Ekim ayı burs ve kredi ödemelerinin yükseköğrenim öğrencilerinin hesaplarına yatmaya başladığını vurguladı.
BAKAN KASAPOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI
Konu ile ilgili olarak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:
"Sevgili gençler, Ekim ayı burs ve kredileriniz bu geceden itibaren hesaplarınıza yatırılmaya başlandı. Yeni akademik yılın ilk bursunu sağlık ve afiyetle harcamanızı dilerim. Dün, bugün ve daima bütün imkânlarımızla sizinleyiz."
SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI
İşte Bakan Kasapoğlu'nun sosyal medya paylaşımı:
Bakmadan Geçme





