Ekonomi

118 Bin 787 Açık İş İlanı Var ! En Az İlkokul Mezunları Başvuru Yapabilecek

Türkiye İŞ Kurumu Genel Müdürlüğü bilindiği gibi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından başlatılan istihdam seferberliğine en çok destek veren kurumların başında yer alıyor. 

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile binlerce istihdam gerçekleştirilmektedir. Bunun yanı sıra söz konusu istihdam hakkında Türkiye İş Kurumu genel Müdürlüğünün çalışmaları devam ediyor. 

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile yayımlanan ilanlara nasıl başvuru yapılır? İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara başvuru yapmak için öncelikle online olarak iş arayan girişinden üye olmanız gerekmektedir. 

Üye olan kişiler Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü bünyesinde yer alan iş ilanlarına rahatlıkla başvuru yapabilirler. 

118 BİN AÇIK İŞ İLANI VAR

Buna göre Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile yayımlanan 118 bin 787 açık iş ilanı bulunmaktadır. Bu açık iş ilanlarının en fazla personel alımı yapılacak kadrolar da belirtildi. Buna göre “Akaryakıt Satış Elemanı (Pompacı), Ambar/Depo Görevlisi, Aşçı Yardımcısı” kadroları için personel alımı yapılacaktır.

Bunun yanı sıra Ayrıca Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü üzerinden 28 bin 28 beden işçisi alımı da yapılacaktır. Bu alımlar için en az ilkokul mezunu olunması gerekmektedir. Ayrıca beden işçisi alımları için bazı ilanlarda tecrübe şartı da aranmamaktadır.