Ekonomi

4 Temmuz Arefe Günü Bankalar Açık Olacak mı? ( Arefe Günü Bankalar Kaça Kadar Açık)

Arefe Günü Bankalar Açık Olacak mı? Ramazan bayramına sadece iki gün kaldı? Bankalarda işlem yapmak durumunda olan vatandaşların en merak ettiği konulardan birisi de ramazan bayramından bir gün önce yani 4 Temmuz 2016 Arefe günü bankalar açık olacak mı?

Bilindiği gibi kısa süre önce bakanlar kurulu kararı gereği kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar için ramazan bayramı tatili 9 gün olarak açıklanmıştı. Buna göre ramazan bayramı tatili ilgili kurum ve kuruluşlarda çalışanlar için arefe günü öğleden sonra başlayacak. Yani kamu bankaları arefe günü yarım gün çalışacak.

Bankalarda işlem yapacak vatandaşların bu durumu dikkate alarak erken davranmalarında fayda var.  4 Temmuz 2016 ‘da Bankalar Arası EFT işlemleri yapacak kişilerin durumu dikkate alarak erken saatlerde işlemlerini yapmaları faydalarına alacak.  Öğleden sonra yapılacak işlemlerin gerçekleşmesi bayram sonuna kadar sarkacaktır.  

Bayram tatili boyunca hastaneler ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarından hangilerinin açık olacağı ve hangilerinin izinli sayılacağı konusundaki soru ve sorunlarınızı sayfanın üstünde bulunan arama butonu yardımıyla öğrenebilirsiniz. Kamu haberlerinden, gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden ve çok daha fazlasından anında haberdar olabilmek için kamu haberlerinin merkezi kamupersoneli.net’in mobil uygulamasını hemen ve ücretsiz indirin ve haberleri avucunuzun içine almanın keyfini yaşayın.


Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum