Ekonomi

6 Ay Geri Ödemesiz 50 Bin Lira Kredi Veriliyor ! İşte Başvuru Detayları

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren kredi kampanyasına başvurular devam ediyor. 6 ay geri ödemesiz olmak üzere 50 bin lira kredi veriliyor. Ayrıca bu krediyi 60 ay vadeli olarak alabilirsiniz. Bu kredi kampanyasından yararlanabilmek için kredi notunuzun 1100 ve üzerine olması gerekiyor. Başvuru yapacak olan vatandaşların bu şartı sağlamaları gerekiyor. Kredi notu düşük olan vatandaşlara 50 bin lira ihtiyaç kredisi verilmiyor.   

VAKIFBANK 

Vakıfbank tarafından vatandaşlara 50 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi veriliyor. Banka tarafından belirtilen şartlara uygun olan vatandaşlar krediden yararlanabiliyor. Banka kredi notu haricinde ayrıca emekli olmanızı veya 6 aylık sigortanızın olmasını isteyecektir. Başvuru yapıldığında şartlar incelenecek ve kredi 60 aya kadar vade ve 6 ay geri ödemesiz olabilecektir. Daha sonra kredi ödemelerinizi dilerseniz 2 ayda bir, 3 ayda bir ödemeli olarak kredi tablosu oluşturabilirsiniz. Ayrıca Vakıfbank kendi bankasından maaş alanlara maaşlarının 22 katı kadar ihtiyaç kredisi vermektedir.  

ING BANK  

ING ihtiyaç kredilerinde 60 ay vadeye kadar hızlı kredi kullanmak istiyorsanız bankanın resmi internet sitesi üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Bankanın internet sitesi üzerinden başvuru formu dolduran vatandaşlara şartların uygun bulunması durumunda 50 bin liraya kadar kredi verilmektedir. Kredi skorunuza göre banka faiz oranı uygulayacaktır. 

ZİRAAT BANKASI  

Ziraat Bankası üzerinden de 6 ay ertelemeli kredi başvurusu imkanı bulunmaktadır. Ziraat Bankası kamu bankası olmasından dolayı devlet destekli kredi imkanı sunulmaktadır. En yakın Ziraat Bankası şubesine giderek kolayca kredi başvurusu yapabilirsiniz. Banka 6 aylık sigortalı olarak çalışan işçilere ve emekli maaşını Ziraat Bankası üzerinden alan emeklilere bu kredi için destek vermektedir.