Ekonomi

8 Kasım Dolar Kaç TL Oldu? Dolar, Euro Son Dakika Güncel Değerleri

Dolar kurunda bir süredir yaşanan düşme eğilimi sona erdi. ABD ile Türkiye arasında yaşanan sorunların aşılmaya başlaması ve ilişkilerin normalleşme göstermesi sonucu oldukça değer kazanan TL bu durumunu korumaya çalışıyor. 

Ekonomide ve dış ilişkilere bağlı olarak değişen kurunun 8 Kasım sabahı itibariyle güncel tutarlarını sizlerle paylaşıyoruz. 

8 KASIM SABAHI PARA PİYASALARI

8 Kasım Perşembe sabahı Dolar kuru bir önceki günün kapanışına göre bir miktar artış gösterdi. 7 Kasım Çarşamba gününü 5.36 TL seviyesinde kapatan dolar kuru 8 Kasım gününün ilk saatlerinde 5.37 TL seviyesinde. TL, Euro karşısında bir önceki işlem gününde ki değerini korudu. Çarşamba akşamı 6.16 TL bandında kapanan Euro, Çarşamba gününün ilk saatlerinde ise 6.15 TL seviyesinde. İngiliz Sterlini ise bir önceki işlem gününü 7.06 TL ile kapatmıştı. İngiliz Sterlin’i yeni günün ilk saatlerinde de 7.07 TL olarak işlem görüyor. 

TL’nin döviz kurunda yaşanan gelişmelere dair yapmış oldukları açıklamalarında Dolar’da yaşanan değer kaybının devam edip etmeyeceği konusu değerlendirmişlerdi. Bu konuda yapılan açıklamalarda ABD’de gerçekleştirilen ara seçimlerden gelen sonuçların piyasa beklentileri doğrultusunda bir sonuç çıkacağına işaret ettiğini söylemişlerdi. 

Kamupersoneli.net – ANKARA