Ekonomi

AK Parti'den ekonomi hakkında itiraf gibi açıklama: Sıkıntılar var!

Her geçen gün ekonomide büyük sıkıntılar kendini gösterirken AK Parti iktidarı bir türlü ekonomideki sıkıntıları görmüyordu ya da görmezden geliyordu.

AK PARTİ’DEN İTİRAF GİBİ AÇIKLAMA

Son olarak TBMM’de bütçe komisyonu görüşmelerinde Adalet ve Kalkınma Partisi Çankırı Milletvekili ve TBMM Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu tarafından itiraf gibi bir açıklama geldi.

TALİHSİZ BİR DURUM

Muhalefet partilerinde yer alan isimleri ülke genelinde meydana gelen intiharları ekonomiye bağlamalarına cevap veren Akbaşoğlu intiharların ekonomi ile ilişkilendirilmenin sosyal anlamda talihsiz bir durum olduğunu söyledi.

EKONOMİDE SIKINTILAR VAR

Ayrıca ekonomide sıkıntılar olduğunu ancak bunların çözüme kavuşturulacağını dile getiren Akbaşoğlu, “Bakınız, biz olayın her tarafını görüyoruz, her tarafını. Biz nereden aldık, nereye getirdik; bu mukayeseyi yapıyoruz. Mutlaka ekonomide sorunlar var; bu sorunlarla ilgili de biz, bu sorunları aşıp bütün milletimizin çok daha iyi bir noktaya gelmesi için canla başla uğraş veriyoruz.Maliye Bakanımız, ekibi, bütün kabine, bütün bakanlarımız, bütün arkadaşlarımız bu yönde, meselelere büyük bir vukufiyetle, çözüm odaklı olarak bakıyor. Nereden alıp nereye getirdiğimiz ve nereye götüreceğimizle ilgili kendi kanaatlerimizi söylemek sizi niye rahatsız ediyor, ben onu anlayamıyorum. Bu gerçekleri de görelim. Yaptığımız başarıyı, büyük başarıları, büyük reformları, büyük yatırımları da görelim; eksiklikleri de hep beraber gidermek için çalışalım; söylediğimiz şey bu, bunu ifade ediyoruz.” dedi.