Ekonomi

Akbank 60 Ay Vade 3 Ay Ertelemeli 50 Bin Lira İhtiyaç Kredisi Veriyor

Ramazan Bayramına sayılı günler kala bankalar tarafından kredi kampanyaları açıklanmaya devam ediyor ve bir açıklama da Akbank’tan geldi. Akbank tarafından üst limiti 50 bin lira olan Bayram ihtiyaç kredisi kampanyası devreye alındığı açıklandı. “Bayram Kredinizi Akbank’ta kullanın, ihtiyaçlarınızı ertelemeyin” balığı ile paylaşılan kampanyada kredi faizinin yüzde 1,03 olduğu belirtildi. 

AÇIKLAMA YAPILDI

Akbank tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

“Erteleme dahil kredi vadesi en fazla 60 ay olabilir. İlk ödeme en fazla 92 gün ertelenebilir. 3 ay ertelemeli kredinin vadesi en fazla 57 ay olabilir. Ödemesiz dönem sonunda ilk ödeme olarak erteleme faizi tahsil edilir. Bir sonraki aydan itibaren taksit ödemeleri başlar.”

Bayram kredisi kampanyasında üst limit 50 bin lira olarak belirtilerek vatandaşlar 60 ay vade ile kredi çekebiliyorlar. Yani 3 ay erteleme ile toplam vade 57 ay oluyor. Kredide en düşük tutar ise 50 bin lira oluyor. 3 bin, 10 bin, 15 bin, 40 bin 50 bin liralık bayram kredisi çekecek vatandaşların kredi maliyetleri bankanın resmi sitesinde tablo halinde paylaşıldı. 

Dilerseniz hemen şimdi Akbank.com’dan, Akbank Telefon Şubesi’ni arayarak veya Akbank Direkt İnternet veya Mobil’e girerek belgesiz, imzasız Direkt Kredi kullanabilir veya aşağıdaki belgelerle birlikte Şubelerimize başvurabilirsiniz..

BAŞVURU DETAYLARI

Bir diğer başvuru şekli ise Akbank Direkt  ile yapılıyor. Akbank Direkt’e giriş yapın. Akbank Direkt ’e müşteri numaranız, TC kimlik numaranız veya kredi kartı bilgilerinizle giriş yapabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız üzülmeyin! “Şifre Al”a tıklayarak şifrenizi alabilirsiniz.