Ekonomi

Akbank, "En İyi Yatırımcı İlişkileri Ekibi" Kategorisinde İlk Sırada Yer Aldı

 Akbank Finansal Koordinasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Atıl Özus, Extel Surveys Avrupa Yatırımcı İlişkileri Anketinde Türkiye’de ilk sırada yer aldı, Akbank Yatırımcı İlişkileri Ekibi de ankette ikinci oldu.


Akbank açıklamasına göre, Extel Surveys tarafından 43. kez düzenlenen Avrupa Yatırımcı İlişkileri Anketinde Avrupa ve Türkiye’deki en iyi yatırımcı ilişkileri ekipleri belirlendi. Akbank, yaklaşık 20 bin kişinin değerlendirmesiyle gerçekleşen ankette bu alandaki uzmanlığı ile ön plana çıktı.Akbank Finansal Koordinasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Atıl Özus, 50 CFO arasında “Türkiye’de En İyi Yatırımcı İlişkileri Yapan CFO” seçildi. Akbank Yatırımcı İlişkileri Bölümü de 82 kurum arasında “En İyi Yatırımcı İlişkileri Ekibi” kategorisinde ikinci sırada yer aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Özus, “Böylesine önemli bir ankette Akbank Yatırımcı İlişkileri olarak en ön sıralarda yer almamız ve Akbank’ın mevcut piyasa değeri, yatırımcıların Akbank’a duydugu güvenin net göstergesidir. Şeffaf, açık ve sürdürülebilir iletişim stratejimiz ile hissedarlarımıza değer katmaya devam edeceğiz.” dedi.

AA | Kamupersoneli.net