Ekonomi

Altın fiyatları kritik seviyeye geldi! Altına yatırım yapılır mı? 9 Nisan altın fiyatları belli oldu!

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Gram altın, Kapalıçarşı’da an itibariyle, 360 TL seviyesini aşarak, 360,5 TL’den alıcı buluyor. 9 Nisan güncel altın fiyatlarının belli olmasının ardından, vatandaşların, ‘Gram altın ne kadar?’, ‘Çeyrek altın fiyatları belli oldu mu?’ gibi soruları cevap buldu. İşte an itibariyle altın fiyatları..

GRAM ALTIN FİYATLARI

Altın gramı, güne yükselişle başladı. Dün dolar kurundaki yükselişe kıyasla düşüş kaydeden altın, yeni güne hareketli başladı. Bir önceki güne göre yüzde 0,1 yüzde azalış gösteren gram altın, dün günü 358,6 liradan tamamladı. Yeni güne ise 360,5 TL ile başladı.

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI

Altın, rekor tazelemeye devam ediyor. Çeyrek altında da yükseliş devam ediyor. Çeyrek altın, an itibariyle 509,57 TL’den alım, 521,42 TL’den satım fiyatı belirlendi.

Altın fiyatları kritik seviyeye geldi! Altına yatırım yapılır mı? 9 Nisan altın fiyatları belli oldu!

YARIM ALTIN FİYATLARI

Uzun vadeli yatırım araçlarından biri olan yarım altında da fiyatlar durulmuyor. Kapalıçarşı’da yarım altın fiyatları 1.015,96 TL’den alım, 1.042,84 TL’den satım fiyatı belirlendi.

CUMHURİYET ALTIN FİYATLARI

Cumhuriyet altınında da fiyatlar durulmuyor. An itibariyle satış fiyatı 2.420,00 TL olarak işlem görüyor.

KORONAVİRÜS ALTINI ETKİLEMEYE DEVAM EDECEK Mİ?

Vatandaşlar, koronavirüsün altın üzerinde etkili olup olmayacağını merak ediyor. Uzmanlara göre yeni tip koronavirüs salgınında gelecek olan her yeni haber, altın üzerinde etkili olmaya devam edecek. Buna bağlı olarak da belirli bir süre daha fiyatlarda oynama görüleceği tahmin ediliyor.