Ekonomi

Altın Fiyatları Tüm Zamanların Rekorunu Kırdı!

Gram altın fiyatı dün yüzde 4 değer artışı ile günü rekorla kapattı. Yaşanan artışın ardından gram altın fiyatı 265,40 lira seviyesini görerek tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkmış oldu. 

Rekor kıran altın fiyatları vatandaşı kara kara düşündürmeye devam ederken herkes “altın almalı mı, beklemeli mi?” sorusunun yanıtını arıyor. Özellikle de hafta sonu düğün daveti olan kişiler altın fiyatları daha da yükselecek mi sorusunu yöneltiyor. 

14 Ağustos Çeyrek Altın Ne Kadar?

Piyasalar Salı gününe yine yükselişle başladı. Dün altın fiyatlarında kırılan tarihi rekorun ardından gelen kar satışları ile gerileyen altın fiyatları bugün yine toplanma sürecine girdi. Sabah 08.00 itibari ile çeyrek altın alış fiyatı 367,50 lira, çeyrek altın satış fiyatı ise 441 lira olarak işlem gördü. 

14 Ağustos Gram Altın Fiyatı Ne Kadar?

Gram altın fiyatlarında dün tüm zamanların rekoru kırılarak 265,40 lira seviyesi görülmüştü. Dün gelen kar satışlarının ardından bir miktar gerileyen altın fiyatları sabah güne 229,10 lira alış ve 255,18 lira satış fiyatı ile başladı. 

Altın Fiyatları Yükselmeye Devam Eder Mi?

Bu sorunun yanıtını tamamen dolar kuru belirleyecek. Dolar kurunda yaşanan yükselişin devam etmesi durumunda altın fiyatlarında da yukarı yönlü hareket devam edecektir. Amerika ile yaşanan gerilimin bir an önce son bulması, dolar kurunun bir şekilde baskılanması ve ekonomik söylemlerin daha sert olması gibi yeni önlemler alınması zorunlu gibi görünüyor. 

Kamupersoneli.net