Ekonomi

Altın Fiyatları Yatırım İçin En Uygun Seviyede

Son dönemlerde yükselişte olan altın fiyatları düşüşe geçti. Geçtiğimiz günlerde rekor seviyelere ulaşan altın fiyatları ne kadar oldu? Altın fiyatları yükseliyor mu? Düşüyor mu? Yatırımcıların ve birikim yapmak isteyenlerin merakla takip ettiği altın fiyatları yeni güne nasıl başladı? Altın yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam ediyor mu? 7 Aralık 2017 Perşembe altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? İşte güncel altın fiyatları…

Yatırım İçin En İyi Dönem

Altın fiyatları düşüşe geçti. Rekor seviyelere ulaşan altın fiyatları düşüşe geçerek yatırımcısını üzdü. Bu dönem düşüşte olan altın fiyatları düşmeye devam ediyor. 7 Aralık 2017 Perşembe günü altın fiyatları yine düşüşte.

Haftaya sakin seyrinde başlayan altın düşüşe geçti. Uzmanlar, yatırım yapmak isteyenler için en uygun dönemde olduğunu belirtiyor. Peki altın ne kadar oldu?

Altın Fiyatları

Yeni güne düşüşle başlayan altın 156-157 lira olarak yatırım yapmak isteyenlerin dikkatini çekiyor. Gram altın 156,51 liradan alınırken, 156,57 liradan alıcı buluyor. Çeyrek altın, 250,43 liradan alınırken 256,69 liradan satışa sunuluyor. Yarım altın ise, 500,86’dan alınırken 513,38 liradan satılıyor. Cumhuriyet altını ise 1.040,55 liradan alınıp 1.056,28 liradan satışa sunuluyor. Tam ziynet de 1.004,19 liradan alınırken 1.036,35 liradan alıcı buluyor.

Yatırım İçin Gram Altın

Yatırım yapmak için en uygun dönemde olduğunu belirten uzmanlar, birikim yapmak isteyenleri uyardı. Bu dönem düşüşte olan altın, yatırım için en uygun zamanını yaşıyor.

Uzmanlar, yatırım amaçlı altın alanların gram altın almalarının uygun bir yatırım şekli olduğunu belirtti. Alım satım arasındaki fark ne kadar az olur ise yatırımınız o kadar isabetli olur. Gram altına, alım satım arasındaki farkın az olması ve işçiliğinin az olması nedeni ile yatırım amaçlı alınacak en uygun altın türü olduğu belirtiliyor.

Kamupersoneli.net – ANKARA