Ekonomi

Altını olanlar için fiyat tahmini geldi! Sakın bunu yapmayın! Altını olanlar 6 ay sonra..

Altını olan vatandaşları yakından ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Analist Wagner, 6 ay sonra ve 2021 yılı için önemli tahminlerde bulundu. Son dönemlerin en hareketli yatırım araçları arasında olan altın bu hafta büyük dalgalanmalar olmadan seyrediyor. Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın doğalgaz ile ilgili yapmış olduğu açıklamasında altın fiyatları düşmüştü. Ancak yen hafta, geçtiğimiz haftaya kıyasla altın fiyatları yükseldi.

15 TL’DEN FAZLA FİYAT ARTIŞI

Altın fiyatları yükselmeye devam ederken, gram altın fiyatının değeri 15 TL’den fazla bir değer kazanmıştı. Bu haftaya yatay bir seviyeden başlayan gram altın 455 – 460 TL arasında ilerliyor. An itibariyle fiyatlar 457 TL civarında.

UYARILAR YAPTI

Dünyaca ünlü analistler arasında bulunan Analist Gary Wagner, açıklamasında doların daha fazla değer kaybedip kaybetmeyeceğine yönelik açıklamalarda bulunurken, altın fiyatlarıyla ilgili önemli tahminlerde de bulundu.

Wagner bundan 6 ay ya da bir yıl sonra fiyatların çok daha yüksek olacağını belirtti.

Altını olanlar için fiyat tahmini geldi! Sakın bunu yapmayın! Altını olanlar 6 ay sonra..

DOLAR ZAYIFLAYACAK MI?

Doların zayıflaması durumunda, altın fiyatlarında bir yükseliş olacağının altını çizen Wagner, diğer para birimlerinin de değer kaybedebileceğinin ve piyasaların dibe doğru çökmeye başlayacağını belirti. Ancak ABD dolarında daha fazla aşağı yönlü iniş olacağını vurguladı.

ALTI YA DA BİR YIL SONRA

Altın seviyelerinin şu an içerisinde bulunduğu durumun olumsuz olmadığını ifade eden Analist Wagner, bundan 6 ay ya da 1 yıl sonraki süreç içerisinde fiyatların çok daha yüksek olacağının altını çizdi.

Altını olanlar için fiyat tahmini geldi! Sakın bunu yapmayın! Altını olanlar 6 ay sonra..

2021 ONS FİYATI NE KADAR OLACAK?

Tahminlerine devam eden Wagner, gelecek sene için ons altın fiyatının 2,200 ya da 2300 dolar civarında olacağını belirtti. Şu an ons altın fiyatı 1923 dolar civarında