Ekonomi

Araç Sahipleri Dikkat ! Bu Yöntem İle Bir Depoda 50 TL Kar Edebilirsiniz

Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden mezun bir grup genç profesyonelin iş birliğiyle BenzinLitre uygulaması geliştirildi. Bu uygulama ile ürücülere, güzergahları üzerinde bulunan istasyonlardaki akaryakıt fiyatları ile market, mescid, restoran gibi sosyal imkanları ve istasyonla ilgili kullanıcı yorumlarını görme imkanı sağlıyor.

BİR DEPODA 50 TL’YE KADAR TASARRUF

Bunun yanı sıra mobil uygulamalar arasında öne çıkan “BenzinLitre”nin Pazarlama Direktörü Berin Yıldırım tarafından bir açıklama yapıldı. Yıldırım açıklamalarında geliştirdikleri uygulama sayesinde sürücülerin, hesaplı istasyonları tercih ederek tek depo dolumunda 50 TL’ye kadar tasarruf edebildiklerini ifade etti.

Konu ile ilgili olarak Berrin Yıldırım açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye’de akaryakıt kalite standartlarının yakalanmasıyla içerikte farklılaşma kalmadı ve istasyonlar arasındaki fiyat farkını görebilmek önemli hale geldi. İstasyon imkanlarının çeşitliliği akaryakıt alma kararına hiç olmadığı kadar etki ediyor. BenzinLitre, fiyatların yanı sıra istasyonların açık olduğu saatler, market, mescid, restoran, tuvalet gibi özelliklerinin bilgisini veriyor. Tır ve kamyoncular için berber ya da duş seçenekleri olan istasyonlar, kamyon şoförlerinin lezzet durakları olan lokanta ve dinlenme tesisleri de uygulama üzerinden görülebiliyor. Böylece rekabette güçlü olan ve hak eden tesisler ön plana çıkıyor.”

SÜREKLİ ZİYARET YAPILIYOR 

Berrin Yıldırım açıklamalarının devamında şu an sistemlerinde 27 binden fazla yorum ve değerlendirme bulunduğunu, bu puanlama ve yorumların diğer kullanıcıların istasyon tercihini yüzde 35 oranında etkilediğini ifade ederek düzenli olarak istasyon ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ve bu ziyaretler için şu ana kadar 75 bin kilometre yol yaptıklarını vurguladı.

Bir Yorum