Ekonomi

Araç Sahipleri Dikkat ! Büyük İndirim Geliyor

Benzin fiyatlarından dolayı indirim için seslerini duyurmaya çalışan otomobil sahiplerini sevindirecek bir haber geldi. Benzin fiyatlarında indirim yapılacak. Peki ne kadar indirim yapılacak? Tüm detayları kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

Bilindiği gibi benzin fiyatlarından dolayı yaşanan mağduriyetleri ve benzin fiyatlarına gelen zamlardan dolayı seslerini duyurmaya çalışıyorlardı. Bunun ardından gelen haber ile otomobil sahiplerini sevindirecek bir gelişme meydana geldi.

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası tarafından otomobil sahiplerini yakından ilgilendirecek bir haber yayımlandı. Yayımlanan haberde benzin fiyatlarının bu gece yarısından itibaren düşeceği ifade edildi.

“13 – 15 KURUŞ İNDİRİM”

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikasının resmi web adresi üzerinden yayımlanan duyuruda “8 Aralık 2017 tarihinden geçerli olmak üzere benzinin fiyatında 13-15 kuruş indirim beklenmektedir. Motorinde ise bir değişiklik beklenmemektedir.” ifadelerine yer verildi.

MAĞDURİYETLERİ GÜNDEME GETİRECEĞİZ

Kamupersoneli.net olarak bundan önce yaptığımız “Araç Sahipleri İsyan Etti: Akaryakıt Fiyatları Düşürülsün” başlıklı haberimizde fiyatların düşürülmesi için otomobil sahiplerinin mağduriyetlerini gündeme getirmiştik. Bunun ardından araç sahiplerini sevindirecek bir gelişme oldu ve indirim yapılacağı ifade edildi. Yaptığımız “Araç Sahipleri İsyan Etti: