Ekonomi

ATO ve İŞKUR Şehir Hastanesinde Görevlendirilecek 1000 Kişiye İş Garantili Kurs Verecek!

ATO ve İŞKUR’dan 1000 kişilik iş garantili kurs verilecek.

Ankara Ticaret Odası (ATO) ile Ankara Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğünün yanı sıra Tepe Servis ve Yönetim AŞ iş birliğinde gerçekleştirilecek olan eğitimlerle beraber, Bilkent Şehir Hastanesinde istihdam edilecek 1000 kişi alınacağı ifade edildi.

ATO’dan konuyla alakalı olarak yapılan açıklamada ise istihdam birliğinin Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü (MEGİP) imzalandığı ifade edildi.

Söz konusu protokol kapsamında yakın tarihte hizmete gireceği bildirilen 3 bin 731 yatak kapasitesine sahip olacak Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde hasta yönlendirme, resepsiyon, refakat, taşıma, oda destek ve temizlik elemanı olarak çalıştırılmak üzere ilk etapta bin kişiye eğitim verileceği ifade edildi.

Diğer yandan açıklamalarda bulunan ATO yönetim kurulu üyesi Edip Balcı açıklamasında üyelerinin nitelikli eleman ihtiyaçlarının karşılayabilecek projelere her zaman destek verebileceklerini sözlerine ekledi.

Balcı ayrıca açıklamasında ise;

“ATO olarak bir masa başı projesi değil, saha projesi olduğunu gördüğümüz için MEGİP’e destek veriyoruz.

Ankara’da istihdamın artması ve Türkiye ekonomisinin kalkınması için gereken tüm gayreti göstereceğiz.” dedi.

Kamupersoneli.net I ANKARA

Bir Yorum

  1. Gaziantep şehir hastaneside yapılıyor onun için bir eğitim varmı

  2. İşbaşı eğitimiyle alın sigortasız çalıştıtın sonra sokaga atın yazıklar olsun size inanmayın işbaşı eğitimi afı altında alınmalara toplum yararına alımlar da bile 3defa başvuru hakkınız var biraz düşünün belli bir yaşa kadar kullanıyorlar sonra daha gençleri alıyorlar

  3. Ben MEB onaylı hasta kabul belgesi aldım bostayım bosuna mı almıs oldum