Ekonomi

Ayda 82 Bin TL Maaşla Çalıştırılacak Vasıfsız Personel Aranıyor

İngiltere merkezli bir emlak şirketi Dubai’deki ofiste çalıştırmak üzere satış danışmanları arıyor. Emlak şirketi aradığı personellerine 200 bin pound maaş verecek.

AYLIK 82 BİN TL

Seçilen aday, aylık 82 bin TL’ye tekabül eden maaş ile çalıştırılacak. Ayrıca seçilen personeller Dubai’ye gönderilecektir. Şirket Dubai’de konaklama konusunda da çalışanlarına yardım edecek.

Merkezi İngiltere’nin Coventry şehrinde olan emlak şirketi personel alımlarında hiçbir mesleki yeterlilik aramadıklarını ifade ederek sadece satış kabiliyetine sahip hevesli insanları aradıklarını söyledi. 

2 YIL DENEYİM

İngiltere merkezli şirket Dubai’deki ofisi için büyük bir lansıman planladıklarını ifade etti. Söz konusu ilan ise 14 Kasım’da açıldı. Açılan ilanda “Dubai’deki lansımana bağlı olarak ek bürolar açacağız. Dubai’de heyecan verici büyüme planlarımız var. Hedef odaklı bir ortamda en az 2 yıllık iş deneyimi olan satış elemanları arıyoruz” ifadelerine yer verildi.

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA

Bir Yorum

  1. şirket bilgilerini verirseniz emin olun müracaat edeceğim.tam bana uygun iş.emlak yönetimi mezunuyum.ingilizcede var.seyahat engelim yok.