Ekonomi

Aylık 436 lira taksitle TOKİ'den ev sahibi olabilirsiniz!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yeni kampanya kapsamında bazı konutlar satışa çıkarıldı. Bu kampanya ile vatandaşlar en düşük aylık 436 lira taksitle ev sahibi olabilecek. Uygun fiyatlarla satılan konutlar için başvurular e-Devlet üzerinden alınacak.

PEŞİNAT VE VADE ORANI

TOKİ’nin konut kampanyası kapsamında Alt Gelir Konut Grubu (2+1) nitelikli konutlar için yüzde 12 peşinat bedeli 180 ay vade yüzde 20 peşinat için 240 ay vade imkanı bulunurken orta gelir grubu için 3+1 konutlar için yüzde 10 peşinat 120 ay vade ve yüzde 20 peşinat 180 ay vade imkanı da bulunuyor.

Konut kampanyasından yararlanmak için maaş şartı bulunuyor. Aylık hane halkı gelirinin en fazla 5 bin 500 lira olması gerekiyor. Şehit Aileleri, Harp Ve Vazife Malulleri İle Dul Ve Yetimleri Hariç. 

EN AZ 436 LİRA TAKSİT

TOKİ tarafından konutlar farklı fiyatlarla satışa sunuldu. Satıştaki konutların ödeme tablosuna bakıldığında en az 436 lira taksitle konut sahibi olunabileceği görülüyor. Bu konutları ve ödeme detaylarını TOKİ’nin resmi web adresi üzerinden görüntüleyebilirsiniz. 

Konut kampanyasından yararlanmak için bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayanlar ise konut başvurusu yapamayacaktır. e-Devlet üzerinden başvurular alınacak ve aşağıdaki linkler üzerinden hem başvuru yapabilir hem de konutların detaylarını görüntüleyebilirsiniz.

Başvuru yapmak için TIKLAYIN. 

Şartlar ve konut satışı listesi için TIKLAYIN. 

KAMUPERSONELİ.NET/ ÖZEL HABER