Ekonomi

Bakan Albayrak ekonomistleri teröristlere benzetti!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde (OSKM) düzenlenen toplantıda iş dünyası temsilcileri ile bir araya geldi.

BAKAN ALBAYRAK’TAN OLAY YARATACAK BENZETME!

Türkiye’nin ekonomisi hakkında yapılan eleştirel yorumlar hakkında açıklama yapan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, “Birileri çıkacak, isimlerinin başında ekonomist, profesör yazan ama bu ülkeye zarar vermeye çalışan, nereye hizmet etmeye çalıştığı, hangi tabloları çizerek, milleti korkutmaya, Türkiye aleyhinde bir algı oluşturmaya çalışan bu kişilerin, terör eylemlerinde gördüğümüz ekipten farkı yok.” dedi. Türkiye’nin borçluluk noktasında dünyanın en iyi ülkelerinden biri olduğunu dile getiren Albayrak, Türkiye’nin cari fazla veren bir noktaya geldiğini söyledi.” İfadelerini kullandı.

YALANIN KUYRUKLUSU

Albayrak şu ifadeleri kullandı:

Birileri çıkacak, isimlerinin başında ekonomist, profesör yazan ama bu ülkeye zarar vermeye çalışan, nereye hizmet etmeye çalıştığı, hangi tabloları çizerek, milleti korkutmaya, Türkiye aleyhinde bir algı oluşturmaya çalışan bu kişilerin, terör eylemlerinde gördüğümüz ekipten farkı yok. Türkiye teröre yönelik operasyon yapıyor, birileri ne diyor? ‘Sivilleri öldürüyor.’ diyor. Türkiye 4 milyona yakın Suriyeli mülteci insani değerler haftasında ev sahipliği yapan bir ülke, ‘Türkiye sivilleri öldürüyor’ öyle mi? Yalanın kuyruklusu. Böyle bir şey olabilir mi? İftira, operasyon, korkutma.