• Haberler
  • Ekonomi
  • Bakan Ersoy müjdeyi verdi! Pazartesi günü hayata geçiyor

Bakan Ersoy müjdeyi verdi! Pazartesi günü hayata geçiyor

Türkiye'de koronavirüs sürecinde en ağır darbeyi alan sektörlerin başında restoran ve kafeler geldi.MÜJDELİ HABERİ BAKAN ERSOY VERDİ Restoran ve kafelerin bu zorlu süreçte ayakta durmaları için devlet tarafından kredi muslukları sonuna kadar açıldı.

Türkiye'de koronavirüs sürecinde en ağır darbeyi alan sektörlerin başında restoran ve kafeler geldi.

MÜJDELİ HABERİ BAKAN ERSOY VERDİ

Restoran ve kafelerin bu zorlu süreçte ayakta durmaları için devlet tarafından kredi muslukları sonuna kadar açıldı. Müjdeli haberi Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy verdi.

Haber

PAZARTESİ GÜNÜ HAYATA GEÇİYOR

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yaptığı açıklamada, Bakanlık onaylı işletme belgeli restoran ve kafeler için Ziraat Bankası ile iş birliğiyle hayata geçirilecek olan, 1 milyon liradan 20 milyon liraya kadar kredi imkanının 36 ay vadeli, yıllık yüzde 7,5 faizli ve 6 aya kadar ödemesiz olacağını aktardı.

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme